Om Åsa


Jag vill hjälpa dig att må bättre på naturlig väg

Mitt namn är Åsa Hallendorf och jag driver Naturkliniken som håller till på Johannebergsvägen 3 i Skummeslövsstrand. Med en bred utbildning och erfarenhet inom bland annat biopati, kinesiologi, immunterapi, öronakupunktur, zonterapi och massage erbjuder Naturkliniken alternativmedicin och en rad olika komplementärmedicinska behandlingar.

Jag vill hjälpa dig att må bättre på naturlig väg. Mitt intresse för kroppens självläkande förmåga väcktes då jag själv mådde dåligt med en krånglande mage och inte fick den hjälp jag behövde inom den traditionella vården. En kinesiolog hjälpte mig att identifiera den mat jag skulle undvika och börja balansera upp med utrensningar, tillförsel av bland annat vitaminer, mineraler, enzymer och magen blev till slut bra. Av detta lärde jag mig att med hjälp av bland annat rätt kost och tillskott av näring kan man få kroppen att självläka.

Varmt välkommen till mig på Naturkliniken!
/Åsa   


Utbildning

Näringsrådgivare 2009
Nordisk näringscenter, Stockholm

Biopati 2010-2020
Basmedicin 60 p 2010-2016
Sammankomster i biopati/kinesiologi 2012-2013
Näringsterapi 2016-2017
Distanskurs i homeopati 2018
Immunterapi/symbiosterapi 2018
Förgiftningar och avgiftning 2018
Alternativ psykologi 2019
Örtmedicin 2019
Biopatisk strategi 2020
Biopatiakademin, Laholm
Öronakupunktur 2015
Kajsa Landgren, Helsingborg

Zonterapi/Reflexologi 2016-2017
Steg 1-10 + Sedna
Kairon Reflexologiskola, Göteborg

Käkledsbehandling 2021
HandsOn Kroppsterapi, Tone Lyche

Massage/Idrottsmassage 2022
Bindväv, Triggerpunkter, Stretch
Trönninge Motionscenter, TMC, Nicklas Augustsson

"Hälsa är tingens naturliga ordning, en positiv egenskap som människan har rätt till om hon lever klokt. Följer människan naturens lagar tillförsäkrar hon sig  en sund själ i en sund kropp."

/ Hygieia (Hälsans Gudinna) och dotter till Asklepios (Läkekonstens gud)

Så säger kunderna

"Jag sökte till Åsa pga av en ofrivillig barnlöshet i kombination med sköldkörtel problem, det sistnämnda har jag fått behandlat via sjukhuset men upplever inte att jag mår bättre trots att läkarna är nöjda över resultaten som uppnåtts. Jag blev tipsad om Åsa av en god vän och bokade in en tid för zonterapi och kinesiologi. Genom kinesiologin fick jag bekräftat känslighet mot livsmedel som jag tidigare misstänkt men aldrig fått dokumenterat, likaså vilka ämnen jag hade för lite av i kroppen.

Zonterapin har blivit min egentid och jag uppskattar varje minut av den, den ger mig den energi och harmoni i livet som jag bitvis saknat innan.

Jag känner mig otroligt trygg i Åsas händer och kommer fortsätta att vända mig till henne när jag behöver hjälp, jag tror på att det Åsa gör i många fall kan vara effektivare än läkarvården i dagens samhälle."


AkS, 27år

"Hej. Jag sökte Åsa på grund av att jag hade så fruktansvärt ont i mina fötter. Jag jobbar som snickare så jag går mycket på betonggolv. Nu är jag så gott som smärtfri. Jag har även fått hjälp med hosta, domningar i vänster arm på grund av diskbråck i nacken samt mot smärtor i korsrygg efter en steloperation i korsryggen.

Jag besöker Åsa varje månad. Hon är en trevlig och humoristisk person vilket hjälper när man är känslig under fötterna.
Positivt är att man kan använda sitt friskvårdsbidrag man har hos sin arbetsgivare."


PL, 60 år