Behandlingar för ditt välbefinnande


Biopati, kinesiologi, hälsoanalys, massage, käkledsbehandling, öronakupunktur, zonterapi/reflexologi, frekvenser.Värk i kroppen? Ont i rygg/nacke/fötter? Huvudvärk? Övergångsbesvär? Postcovid? Borrelia?
Ingen energi? Krånglig mage? Allergi?

Vill du må på ett annat sätt?

Nyhet! Andullationsbädd!Andullationsmassagen är en typ av behandling som kombinerar vibrationer med djupverkande infraröd värme, vilket ökar välbefinnandet, minskar smärta och minskar stress samtidigt som det kan sätta igång många gynnsamma processer både i muskler och inre organ. Andullationen ökar cirkulationen av blod och lymfa, den påverkar energin i cellerna positivt och har en stimulerande effekt på organ som är i obalans. Andullationsterapin är en reglerande terapi, vilket innebär att den stödjer och återväcker kroppens naturliga funktioner.Kan ej bokas online, kontakta mig via mail för bokning.
Nu introduktionspris ca 30 min 275 kr, ord pris 425 kr.Efter introduktionen kan du boka tid och själv starta igång bädden, då är priset 275 kr.
Vid bokning i kombination med annan behandling är kostnaden 150 kr.Biopati är inte enbart avsedd för sjuka människor utan har stora förebyggande möjligheter. 
Med alternativa analysmetoder är det möjligt att upptäcka störningar i ett tidigt skede och korrigera dem
innan den egentliga sjukdomen hinner uppstå. 

Genom att avgifta och avlasta kroppen från eventuella överkänsligheter och brister,
och stärka kroppen med till exempel vitamin-, mineral- och örtterapi så stimuleras kroppens egna självläkande egenskaper.

 Kroppen har en stor självläkande förmåga om den bara ges rätt förutsättningar.Välkommen att boka tid redan idag!
Boka via Boka.se, genom att trycka på knappen nedan.
Välkommen!